BUITENGEIN

Vergaderlocatie Buitengein is gevestigd op het terrein van Stal Willig.

Bij Buitengein kunt u vergaderen, brainstormen, actief bezig zijn of juist tot rust komen. Door de veelzijdigheid van het bedrijf en de inspirerende omgeving zijn er legio mogelijkheden om uw zakelijke bijeenkomst tot iets speciaals te maken.

Deze vergaderlocatie beschikt over twee multifunctionele vergaderruimtes voor maximaal 12 0f 40 personen. Tevens is er een sfeervolle ontvangstruimte met een heerlijk terras met uitzicht over de weilanden waar u fijn kunt pauzeren, lunchen en borrelen. Deze ruimte kunt u ook als extra vergaderruimte gebruiken. Buitengein wordt altijd exclusief verhuurd. Een workshop paardencoaching, schapen drijven of een ontspannen wandeling onder begeleiding van de Polderwachter; alles is mogelijk bij Buitengein en dat op nog geen kwartier rijden vanaf Amsterdam. 


Faciliteiten:
– 2 ruime en lichte vergaderzalen
– sfeervolle ontvangstruimte met bar (als extra ruimte te gebruiken)   
– beamer met projectiescherm / flipovers
– ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
– diverse vergaderopstellingen mogelijk (max. 40 personen)
– uitgebreide catering met (h)eerlijke producten
– heerlijk terras met een prachtig uitzicht

Voor meer informatie over Buitengein kunt u contact opnemen met Heleen Willig (tel: 06-21297762) of Barbara Brouwer (tel: 06-23068862) of kijk op de website www.buitengein.nl of www.paardencoachinglocatie.nl

 

buitengein