PENSIONSTALLING

De pensionstal van Stal Willig beschikt over 56 ruime en lichte boxen van 3,5 x 3,5 meter. Elke box heeft een eigen zadelkast. U kunt kiezen uit een binnenbox of een box met een buitenluik met uitzicht op de buitenbak.

Uw paard wordt door ons gevoerd, uitgemest en dagelijks opgestrooid. De paarden worden 4 x per dag gevoerd (2 x ruwvoer van eigen land en 2 x basis- of sportbrok van Subli).
Het gebruik van de stapmolen zit bij de stalling inbegrepen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze buitenzetservice waarbij uw paard in de stapmolen, wei of paddock wordt gezet (zie verder tarieven).

Faciliteiten
- Binnenbaan met eb- en vloed bodem(20 x 60 meter)
- Overdekte losgooibaan (15 x 30 meter)
- Buitenbaan met eb- en vloed bodem (20 x 60 meter)
- Stapmolen
- Ruime paddocks met eb- en vloed bodem
- Longeerkraal
- Weidegang (in groepen of apart)
- 54 ruime boxen met eigen zadelkast
- Poetsplaatsen
- Wasplaatsen met solarium
- Sfeervolle kantine
- Gelegenheid om te douchen en om te kleden
- Verwarmde dekenkamer
- Stalling trailer of vrachtwagen
- Extra kast of locker mogelijk

Service
- Naast de buitenzet-service in de ochtend of middag (per dag inzetbaar of een abonnement), kunt u uw paard ook laten longeren of rijden door één van de medewerkers van Stal Willig.
- U bent vrij om uw eigen dierenarts, hoefsmid, instructeur of bijrijder te laten komen.
- Eén keer in de 2 maanden worden er KNHS-wedstrijden georganiseerd bij Stal Willig.
- Elke stal heeft een eigen zadelkast en daarnaast krijgt u een eigen dekenrek in onze verwarmde dekenkamer. Het is ook mogelijk om een extra grote zadelkast of een locker voor uw laarzen e.d. te huren.
- Uw trailer kunt u op het terrein van Stal Willig plaatsen. Het is ook mogelijk om een trailer te huren voor 1 of meerdere dagen.