PENSIONSTALLING

De pensionstal van Stal Willig beschikt over 56 ruime en lichte boxen van 3,5 x 3,5 meter. Elke box heeft een slowfeeder en eigen zadelkast. U kunt kiezen uit een binnenbox of een box met een buitenluik met uitzicht op de buitenbak.

Uw paard wordt door ons gevoerd, uitgemest en dagelijks opgestrooid. De paarden beschikken over een eigen voerruif waardoor de paarden 24 uur per dag over ruwvoer beschikken. Verder voeren wij basis- en sportbrok van Subli, maar is het ook mogelijk om uw eigen merk te laten voeren.  
Het gebruik van de stapmolen zit bij de stalling inbegrepen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze buitenzetservice waarbij uw paard in de stapmolen, wei of paddock wordt gezet (zie verder tarieven).

Faciliteiten
- Binnenbaan met eb- en vloed bodem(20 x 60 meter)
- Overdekte losgooibaan (15 x 30 meter)
- Buitenbaan met eb- en vloed bodem (20 x 60 meter)
- Stapmolen
- Ruime paddocks met eb- en vloed bodem
- Longeerkraal
- Galoppeerbaan 
- Weidegang (in groepen of apart)
- 56 ruime boxen met slowfeeder en eigen zadelkast
- Poetsplaatsen
- Wasplaatsen met solarium
- Sfeervolle kantine
- Gelegenheid om te douchen en om te kleden
- Verwarmde dekenkamer
- Stalling trailer of vrachtwagen
- Extra kast of locker mogelijk

Service
- Naast de buitenzet-service in de ochtend of middag (per dag inzetbaar of een abonnement), kunt u uw paard ook laten longeren of rijden door één van de medewerkers van Stal Willig.
- U bent vrij om uw eigen dierenarts, hoefsmid, instructeur of bijrijder te laten komen.
- Eén keer in de 2 maanden worden er KNHS-wedstrijden georganiseerd bij Stal Willig.
- Elke stal heeft een eigen zadelkast en daarnaast krijgt u een eigen dekenrek in onze verwarmde dekenkamer. Het is ook mogelijk om een extra grote zadelkast of een locker voor uw laarzen e.d. te huren.
- Uw trailer kunt u op het terrein van Stal Willig plaatsen. Het is ook mogelijk om een trailer te huren voor 1 of meerdere dagen.